Dijkwaard is in de wijde regio herkenbaar: diverse woon- en bedrijfspanden werden vakkundig geschilderd door de mensen van Dijkwaard, waarbij omgevings- en historisch authentieke kleuren werden gebruikt.
Inmiddels is de kwaliteit en de werkwijze van de Dijkwaard in het hele land bekend: wij mochten schilderwerk uitvoeren van monumentale boerderijen, kastelen en molens tot moderne bedrijfspanden, scholen, nieuwbouwplannen en complete revitaliseringprojecten in steden.

Een belangrijke meerwaarde van de schilders van Dijkwaard is hun professionele opstelling en aanpak: ze komen hun afspraken na, geven waar nodig uitleg over de werkzaamheden en laten hun werkplek opgeruimd achter.
Dijkwaard hecht veel belang aan georganiseerd werken. Het bedrijf heeft orde en netheid dan ook als norm gesteld, omdat deze waarden bijdragen aan de tevredenheid van klanten. Niemand verliest uit het oog dat tevreden klanten de beste referentie zijn voor toekomstige opdrachtgevers; niets is zo mooi als van-mond-tot-mond reklame over Dijkwaard.

Bekijk voorbeelden van de diverse uitgevoerde projecten in nieuwbouw, monumentale panden, utiliteitsbouw en totaal gevelonderhoud.