Dijkwaard heeft ruime ervaring op het gebied van binnenschilderwerken bij scholen, kerken en woningen. Of het nu gaat om schilderen van houtwerk bij raampartijen, trappen of ornamenten; voor Dijkwaard is het geen probleem en voor u is het wel zo comfortabel:

Samen met u maken we een keuze in de kleurstelling en stemmen we de planning af. Als Dijkwaard komt schilderen, kunt u gewoon in uw huis blijven wonen. We passen onze planning aan op uw wensen!
Bovendien werken wij niet alleen conform de gestelde ARBO normen, wij maken ook bij voorkeur gebruik van watergedragen verf. Behalve gezondheidsoverwegingen voor u en onze werknemers, zijn er meer redenen om gebruik te maken van oplosmiddel-vrije verven…. de zorg voor het milieu bijvoorbeeld.

U kunt uw schilderwerk het hele jaar door bij ons aanmelden. Wij plannen uw opdracht zodanig in dat u – indien mogelijk – optimaal profiteert van het “winterschilder voordeel tarief” en/of het “BTW voordeel tarief“. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een impressie van onze eerder uitgevoerde schilderwerken.