Of u nu gaat om eenvoudige beglazing voor deuren of ramen,
of op maat geleverd HR (hoogrendement) glas voor een compleet woonhuis of bedrijfspand, Dijkwaard verzorgt al uw beglazing efficiënt en vakkundig.

Zelfs het plaatsen van hardglas (beveiliging), Balustrades, douche wanden, taatsdeuren, enz. wordt door ons gerealiseerd.

monumentenglas en Glas-in-Lood behoort ook tot de specialisaties van Dijkwaard. Wilt u een gratis advies over diverse soorten en kleuren glas dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met behulp van onze Specialisten zijn wij in staat om ook op de  moeilijker bereikbare plaatsen alle soorten glas te zetten. Onze vakmensen volgen regelmatig scholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste werkwijze en standaarden.

Ook het plaatsen van Isolatieglas op de Timmer fabriek kunnen we realiseren, bijvoorbeeld met een beschermende folie om tijdens de bouw de kans op schade te voorkomen.

Glas in Lood, zelfs tussen dubbel glas! Voor glas-in-lood is het belangrijk dat ontwerp en uitvoering bij u en uw huis passen. Dijkwaard kan het ontwerp verzorgen,

maar u kunt ook uw eigen ontwerp aanleveren. Gezamenlijk wordt gezocht naar het juiste glas. Dijkwaard beschikt over een groot assortiment glas in vele structuren en kleuren, zelfs “oude” kleuren zijn weer leverbaar.

Dijkwaard werkt vervolgens in eigen atelier aan uw maatwerk glas in lood raam. Het lood kan bewerkt worden met patina om direct een authentieke uitstraling te krijgen. Ook glas in lood tussen dubbel glas plaatsen behoort tot de mogelijkheden

Voor al onze opdrachten geldt dat wij een AF-erkend glaszettersbedrijf zijn, met de daarbij behorende kwaliteitsgaranties zoals opgesteld door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Een impressie van onze eerder uitgevoerde glas projecten.