Dijkwaard BV is al decennia lang een begrip in Schilderwerk, Totaalgevelonderhoud, Glas; gestart als een eenmansbedrijf, maar inmiddels een bedrijf van formaat, wat door klanten uit de wijde omtrek erkend wordt. Sinds 1981 is Arie van Dijk – nu directeur van Dijkwaard BV – actief als schilder. In 1990 werd gekozen voor het starten van zijn eigen bedrijf. Eerst gevestigd in het kantoor achter de gerestaureerde woonboerderij in Waardenburg, inmiddels gevestigd in het moderne, stijlvolle bedrijfspand in Haaften.

Kwaliteit en betrouwbaarheid is de rode draad die merkbaar door heel Dijkwaard heen loopt. De medewerkers maken het verschil; voor grote én kleine werken geldt: afspraken nakomen en klaarstaan met vakkennis en -kunde. Dijkwaard BV staat bekend om stijlvolle en kwalitatieve schilderwerken, met het professioneel vermogen om ook grote projecten aan te kunnen!

Arie van Dijk verzorgt nu, vanuit zijn compleet ingerichte Kleur & Sfeer studio, advies op het gebied van verfproducten en -kleuren. Kleur&Sfeer Advies B.V.   .

Wagenpark Dijkwaard B.V.

DSC_0187