Dijkwaard BV is al decennia lang een begrip in de bouw sector gestart als een eenmansbedrijf, maar inmiddels een bedrijf van formaat, wat door klanten uit de wijde omtrek erkend wordt.Kwaliteit en betrouwbaarheid dit is de rode draad die merkbaar door heel Dijkwaard heen loopt. De medewerkers maken het verschil; voor grote én kleine werken geldt: afspraken nakomen en klaarstaan met vakkennis en -kunde.

Dijkwaard BV staat bekend om stijlvolle en kwalitatieve schilder en timmerwerken,  met het professioneel vermogen om ook grote projecten aan te kunnen!

Verbetering van bestaande monumenten, villa’s, woningen, kantoren. Op basis van het door u samengestelde pakket van wensen herstellen wij uw pand in oude glorie. In de uitvoering wordt alles goed gecoördineerd, met vakkennis en -kunde en met behoud van unieke details. De renovatiewerkzaamheden vaak worden uitgevoerd in gedeeltelijk bewoonde of zakelijk bezette toestand, daarom hechten we veel waarde aan goed overleg. We werken nauw samen met de opdrachtgever om tot het gewenste resultaat te komen en daarbij liefst de verwachtingen te overtreffen. Omdat de realiteit ook weerbarstig kan zijn, gaan wij tot het uiterste om eventuele problemen goed op te lossen.